Shinsakuto professionele Japanse keukenmessen.

Shinsakuto is de plek voor informatie over professionele Japanse keukenmessen. Deze zeer exclusieve handgemaakte koksmessen bieden een kijkje in de keuken van de Japanse kunst van het metaalbewerken. De grote verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige messen zal aan bod komen en we helpen om een goede keuze te maken. Uit de grote verscheidenheid aan Japanse messenmakers hebben wij een selectie gemaakt van merken met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Klik hier om naar de fabrikanten te gaan. Informatie over het slijpen van keukenmessen en het veilig bewaren van je keukenmessen in de fraaie magnoliahouten hoezen kan ook op deze website gevonden worden. Ook zijn er diverse andere Japanse item te vinden op deze site zoals Japanse scharen en zak- en jachtmessen.

Diverse sterrenrestaurants  gebruiken japanse keukenmessen van Shinsakuto, waaronder het ex-sterrenrestaurant Laluna in Antwerpen en het bekende Okura Hotel te Amsterdam. De genoemde keukenmessen zijn nergens in Europa te verkrijgen dus mail voor meer informatie. De website van Shinsakuto is recent overgenomen door Japan Trading, de verkoopaktiviteiten zullen verplaatst worden naar een professionele webshop. Deze website zal een nieuwe bestemming krijgen en zal HET informatiepunt voor Japanse koksmessen worden.

MCUSTA PRO serie

De nieuwe MCUSTA Zanmai PRO serie, met pakkahouten of exclusief wortelnoten houten handvat en damascus stalen blad met VG-10 als kernstaal.

Voor meer informatie kan vrijblijvend een mail gestuurd worden naar het  emailadres: Shinsakuto@gmail.com

 


Sword Facts Benelux

Dit onafhankelijke forum biedt een uitstekende bron voor al je vragen over zwaarden ed. Ook voor vergelijkingen en tests ben je bij Sword Facts Benelux aan het juiste adres

 


 

Japantrading